Depuis 2003, la Ferme à l'Arbre de Liège à Lantin vous accueille " Au P'tit Bon Orme " : le premier restaurant de terroir certifié 100 % bio de la région.
In Merbes-le-Château, tussen Val de Sambre en Thudinie, hebben Vincent en Ling Copenaut op de familieboerderij hun restaurant ‘Le Pré en Bulles’ geopend. Toen Vincent het landbouwbedrijf in 1999 overnam, had hij...
Le Bizet in de provincie Henegouwen ligt tegen de grens met Frankrijk en Vlaanderen. In deze gemeente bevindt zich "La Howarderie", de boerderij waar Josiane en Bernard al nagenoeg 20 jaar hun gasten...
Op de ‘Ferme aux Plumes’ kunt u kennismaken met een uitgebreid gamma eendenproducten, en dit in een idyllische omgeving op een boogscheut van Spa. De hedendaagse, gezellige inrichting typeert de gastheren. Op...
Het volledig vernieuwde kader van dit restaurant is subtiel uitgewerkt en valt op door zowel hedendaagse als oude elementen. Alleen edele materialen zoals steen, hout en ijzer werden gebruikt om het charmante...
In Loyers, en meer bepaald in het gehucht "Bossimé", heeft Ludovic Vanackere op het familiale landbouwbedrijf een Gastronomische Boerderij® geopend met de naam "L'Atelier de Bossimé"....